2013. január 26., szombat

EU tanázia! :)

 
Ígérem ez az utolsó politikai jellegű, háborgásom!  Ugyanis már hányingerem van ettől a „KI LESZ A KIRÁLY 2014-ben” harctól, játéktól ami itt folyik a szemünk előtt!
 
Eszközök vagyunk (voltunk) csak sajnos mindannyian, és már az országunk is a négy évenkénti választási győzelmekhez! 1989-óta, rendszer váltás címén, egyre pofátlanabbul szó szerint a szemünk előtt rabolnak ki bennünket (egyéneket, nagyobb közösségeket egyaránt), erőszakolnak, rabolnak, csalnak, sikkasztanak, hazudoznak különösebb retorzió nélkül és hagyják az országot is szabad prédának, az államigazgatás minden szintjén az önkormányzatoktól egészen az országgyűlésünkig, .....
 
Válogatás nélkül, ocsmány módon megragadnak minden egyes alkalmat (rasszizmus, antiszemitizmus, gyűlöletkeltés, politikai uszítások, tüntetések, szegénység, fogyatékos emberek…stb.)  a saját győzelmük érdekében.... hozzáteszem, abban is biztos vagyok egyikük sem bírna ki "szakmai gyakorlat" címén minimálbéren egy hónapot sem, mégis úgy játszadoznak már hosszú évek óta ezzel a számmal, mintha valami aukción volnánk, ahol szavazatokat árvereznek el.....
 
Mi ez, ha nem ocsmány  megélhetési politizálás? Erre gyakran az a válasz: a versenyszférában jóval többet keresnének! Hát akkor miért nem húznak vissza oda a szájbatekert hobby politikusok? Már most kampányolnak a közpénzekből 2014-re! Mi történne, ha pl. senki sem menne el szavazni 2014-ben...?
 
Munkanélküli politikusok.... muhaha... :D .  természetesen ez az eshetőség a sok vak pártaktivista matt kizárt! Meg különben is az összes eddigi győztes politikus jó előre betárazott már..... a mi adónkból....!
 
Ez a sok naplopó röhög rajtunk magában minden egyes Demokrácia című színházi előadás után: "nem tapsol mindenki? Háborogjon csak az a sokmillió néző, ki nem sz@rja le! legfeljebb leTEKekerjük a hangot!"  nekünk meg marad az EUtanázia!!!! :)
 
Anyagi és morális felelősségvállalás nélkül minden család jövője bizonytalan a legkisebb életközösségtől a legnagyobb családig, amit Magyar Nemzetnek hívnak, függetlenül az éppen aktuális politikai elnevezéstől, és hivatalos országhatároktól. Ahol a családfenntartó „elkúr” valamit, vagy folyamatosan öncélúan hazudozik, annak az egész család látja a kárát..... aztán lehet utána egymásra mutogatni (amire sajnos a legtöbb kampány épül) vagy egymást hülyézni, mert a valódi felelősök mindig megússzák a számonkéréseket, és a bűnükkel arányos retorziót, mint ahogy manapság dívik egyes gyilkosok esetében.
 
Ám ezen nem is csodálkozom, hiszen a mindenkori aktuális politika minden egyes jelentős stratégia jelentőséggel bíró pontot (rendfenntartó erők, értelmiségi réteg, oktatás, bíráskodás stb.)  a saját fennhatósága alatt tud, valamint nem a bűnözőknek kellene a törvényeket hozni....!
 
Tudom csak egy porszem vagyok.... de ha erős a szél a homokvihar is porszemekből, erős kvarckristályokból alakul ki, ami nem tűr meg maga mellett hitvány sötét hamut, és koszt!!! És egy hatalmas fordulathoz egy magát demokratikusnak valló országban nem is feltétlenül szükséges a vihar a rombolás (mint ahogy az történt már korábban), hanem elég kellene, hogy legyen a minden normális és egészséges, építőjellegű véleményt figyelembe vevő, és szem előtt tartó párbeszéd… Hiszen az adott szó úriemberek között szentírásnak kellene, hogy legyen J
 
Azt hiszem a legnagyobb gond az, amit már többször leírtam, hogy a politikusok, mint külön, saját érdekeit szem előtt tartó, kasztként vírusként vannak jelen a mindennapokban, és az a szó teljesen átértelmeződött az idők során, hogy képviselő!
Azt gondoltam korábban lopjanak, ha már ilyen a mentalitásuk, (és most őszintén: a kiskapukat ki nem használta ki?) egyszer csak elég lesz nekik az a hatalmas vagyon amit a 4 éves ciklusokban felhalmoztak/felhalmoznak maguknak, és végre sort kerítenek majd ránk is országunk polgárainak megélhetési gondjaira is, de nem de nem de nem!  ez csak utópiának bizonyult, mert ezeknek soha sem lesz elég…. !
 
Képzeljük el, milyen volna a politikusok, különböző pártok nélküli demokrácia, …azt nem tagadom, megfelelő vezetőkre, szakértő  irányításra minden közösségnek szüksége van ahhoz, hogy elkerülje az anarchiát, de azt látom nálunk már a megfelelő, szakértő embereknél bukik a mutatvány! J és akkor felébredtem………. 
 
Mindennek ellenére hiszek abban, hogy ez csak egy gyermeki, kamaszkora jellemző átmeneti állapot, hiszen Jézus sem régen született! És abban is biztos vagyok eljön az idő, amikor az Isten mindenki számára ugyanazt a nagybetús EMBERT fogja jelenteni, nem úgy mint ma!
 
Bocs a szájmenésért!
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése