2014. május 24., szombat

Megdöbbentő szám-sor45, 100, 120, 140, … végtelen!!!????

Hogy ez mi a …. !!!!??? 

Annyi biztos, nem pusztán egy egyszerű matematikai törvényszerűségeken alapuló számsor, hanem minden egyes számot megtoldva három nullával, avagy megszorozva ezerrel (kinek ahogy jobban tetszik), no meg a hazárd játékos bankok ismeretlen eredetű szorzójával, egy újabb jóhiszemű, deviza hiteles magyar család anyagi zsákutcáját; csődjét; feneketlen, talán soha véget nem érő pénznyelőjét; végső sorban a tragédiáját kapjuk végeredményül. / Az iménti mondatban a törvény-es szó hatalmas kérdőjelekkel a végén kihangsúlyozott szereppel bír!/

Ha mindehhez, ami már önmagában is sok, hozzáadunk pluszban még egy tartós betegségéből fakadó negatív előjelet, hát… Maga a kilátástalanság!!!
Megjegyezném: a sorrend nem a hierarchiát tükrözi, hiszen, mint azt már - lassan közhellyé vált - oly sokszor hallottuk: „Az ember élet megfizethetetlen”…  Vagy mégis?????

Azt gondolom, hogy Magyarországon (IS) azok az emberek, akik Istennek képzelik magukat – az Úr odafentről csupán asszisztál – késlekednek a megoldással…. De vajon miért várják meg legtöbb esetben a tragédia bekövetkeztét???  Sőt talán érdekük a krízis helyzet kialakulása? 

A IV. Világháborúban már nem lőfegyverekkel irtanak bennünket, hanem törvényekkel.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése