2013. augusztus 26., hétfő

Molinók háborúja

"Butának lenni,
Nem szégyen ma már,
Az észt megvenni
Nem lehet, csupán
Embert s Rendszert."


 
A „Tocsik” pólók harca után... következik a molinók háborúja, avagy transzparens összeférhetetlenség?! Azért meg kell hagyni, az utóbbi években elég elterjedt és fertőző jelenség ez a "művészi kreativitásoknak" is teret engedő kommunikációs csatorna, legyen szó utcáról, térről, parlamentről, stadionról, forma 1-ről vagy akár színházról, nemzeti ünnepről vagy hétköznapról, télen-nyáron, nálunk vagy külföldön; „Kézben tartva, avagy lelógatva….
 
Sport a politikában? … avagy Politika a sportban?
 
Gyerekek, most őszintén, szerintetek nem undorító, erkölcsgyalázó és államkassza gyilkos ez a folyamatos, "következő hatalomért" folyó személyi kultuszra épülő harc a politikai vezetők és a haszonleső bagázsa részéről???
 
(Halkan jegyzem meg mélyen tisztelt politikai elit, hogy az egyik kedves Parkinsonos ismerősömet - talán több sorstársammal egyetemben - éppen ebben az időszakban próbáljátok belefojtani a beteg embereket megalázó törvényeitek és a bürokráciátok bűzölgő, ocsmány, és önérdekű pöcegödrébe!!!!!

"Normális ellenzék nélkül a kormány se lesz előbb-utóbb normális" /
Varga Tamás barátom szavai nagy igazságot hordoznak! /.
.. 1989 óta még nem találkoztam normálisnak nevezhető ellenzékkel, sem nem minden téren korrekt kormánnyal... Ez egy ördögi kör: egyik kretén megy, a másik jön, hiszen a nem normális kormányból folyamatosan nem normális ellenzék válik...
És ugye ha már kritizálok, akkor íme egy javaslat: A megoldás talán az volna, hogy se nem bal se nem jobb, hanem valahol középtájban alakulna egy a parlamentünkben folyamatos ellenzék szerepét betöltő (nem a civil szerveződésekre vagy akár az alkotmány bíróságra gondolok), tehát a 4 évenkénti hatalmi harcokban nem érdekelt párt, akinek vétó joga volna néhány közérdekű döntésben...
Szerintem!

BenMar
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése