2015. április 2., csütörtök

Egy Index-es cikk margójára (Adóssághegyek: betelt a pohár a kórházi beszállítóknál)

Bakker! nyitunk mi kifele, minden irányba(n), mindeközben olyan ajtók záródnak be - sajnos véglegesen - a saját otthonunkban, amelyeken csupán belül található kilincs, ezért visszafele maximum úgy lehet majd betörni, erőszakkal beszakítani azokat………….. 

cry hangulatjel cry hangulatjel cry hangulatjel 

Roppant érdekes, hogy nálunk már - sajnos - szokássá, hagyománnyá vált a politikai pártok részéről (legyen szó bármelyik oldalon álló bagázsról), hogy csak és kizárólag a választási kampány idejére részesítik - nagy hangon - előnyben az egészségügyet, ám miután hatalomra került az éppen aktuális politikai (hulladék) elit, szinte azon nyomban elfelejti a beígért "reformjait", helyesebben mégsem felejti el, hanem éppen az amúgy is "szédelgő" egészségügyön próbál lökni egy utolsót, spórolni (az eü. dolgozók szégyenletes fizetése is ide tartozik)... miközben egyes "kiemelt ágazatok" dőzsölnek a költségvetés, vagy éppen az aktuális konszolidáció "gyenge" forintjaiban; a maradékot pedig hiéna módjára szét mutyizzák, a törvények kiskapuin (bank)piócaként kiszívják....!!!! A mindeközben iszonyatosan "tisztességes" és nagylábon dorbézoló politikusok hatalmas "demokrata arctömegéről" már nem is beszélek....

 frown hangulatjel

A kérdésem független, pártonkívüli populistaként költői: Vajon miért kell már hosszú évek óta megvárni, hogy eladósodjanak a kórházak, mialatt milliárdokat költ a kormány más, azt gondolom másodlagos, harmadlagos vagy éppen jelentéktelen beruházásokra!!!???

És az egészben az a legszomorúbb, egyben legundorítóbb is, hogy ez már így megy 1990 óta...

Ez a Maffiánál is rosszabb!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése